LEDIG TJÄNST

VI SÖKER VERKSTADSARBETARE TILL PLÅTAVDELNINGEN

I rollen som verkstadsarbetare på plåtavdelningen på Kongamek kommer du arbeta i ett spännande företag där det finns goda möjligheter att utvecklas.

OM TJÄNSTEN

Dina arbetsuppgifter kommer omfattas av kantpressning, stansning och truckkörning, men även kunna hjälpa till vid andra robotar vid behov. Det är fördelaktigt om du är noggrann och kan arbeta strukturerat efter ritningar. Tidigare erfarenhet av arbete med robotar och CNC programmering inom tillverkningsindustrin är positivt. Vi ser även positivt på att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. I tjänsten ingår skiftarbete och truckkort är ett krav.

 

OM DIG

Som person är du positiv och trivs att jobba hos ett företag som ständigt utvecklas och vill framåt. Du är noggrann och har lätt för att samarbeta. På Kongamek bemöter vi kunder och medarbetare genom att finnas tillhands, vara flexibla och med en god gemenskap.

 

OM KONGAMEK

Kongamek är ett familjeägt företag som grundades 1987 av Stig Haglund och hans son Paul. Bolaget hade sin grund i en mekanisk verkstad belägen i Konga, mitt i den småländska skogen. Idag, en generation senare, drivs verksamheten av Pauls barn, Jonathan och Johanna.

Sedan starten har man gått från att vara en liten mekanisk verkstad till att idag vara en av Skandinaviens marknadsledande aktörer inom materialhanteringsprodukter och vagnar, med Europas bredaste sortiment.

Vårt huvudkontor, lager och produktion finns i Konga. Vi har idag även dotterbolag med produktion i Anderstorp och Vietnam, och ett säljbolag i Tyskland (Kongamek GmbH), Frankrike och Norge.

Se filmen om Kongamek här >

MER OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidare (Inledningsvis med 3–6 mån provanställning)

Anställningsstart: Omgående

Anställningsvillkor: Heltid, lön enligt överenskommelse.

Plats: Konga.

 

ANSÖK OM TJÄNSTEN

Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan med CV och personligt brev till Marcus Meurling, marcus.meurling@kongamek.se. Skriv ”Ansökan Stansoperatör” i ämnesrubriken.

Sista ansökningsdag: 2021-03-12.

Välkommen med din ansökan!